Music Products B.V.
Valid HTML 4.01!

Kant Aan M'N Broek! Tv-Series (Nederlands)

Code:ACE10531
Title:Kant Aan M'N Broek!
Artist:Tv-Series (Nederlands)
Barcode:8712273105314

Vanaf 24 november 1978 zond de KRO op 6 achtereenvolgende vrijdagen met heel veel succes de tv-serie 'Kant aan m'n broek!' uit, geschreven door regisseur John van de Rest op basis van de beroemde toneelklucht 'De dame van Maxim' van de Franse komedieschrijver Georges Feydeau.
De cancandanseres die zo uitdagend op de omslag van deze DVD-box staat is niemand anders dan de actrice Josine van Dalsum, die alom lovende kritieken kreeg voor de wijze waarop zij in deze komedie gestalte geeft aan 'Garnaaltje', de verleidelijke cancandanseres uit de Moulin Rouge en meisje van lichte zeden. Haar benen hoog opwerpend zingt zij elke aflevering de titelsong: "Iedere man noemt zich een heer, kant aan m'n broek, kant aan m'n broek! Hij wil niet je hart, maar wel je eer!"
In deze vrolijke en pikante klucht, waarin, zoals het hoort in dit genre, de komische misverstanden niet van de lucht zijn, schitteren naast Josine topacteurs als Eric Schneider, Adèle Bloemendaal, Coen Flink, Pieter Lutz en Lex Goudsmit. Naast de reeds genoemde acteurs en actrices ziet u o.a. ook Ronnie Bierman, Georgette Hagedoorn, Jules Hamel, Derek de Lint, Teuntje de Klerk en Albert Mol.

TV-bewerking en regie: John van de Rest
Muziek: Tonny Eyk
Productie: Thorvald Dudok van Heel

De drie DVD's worden geleverd in een luxe verpakking inclusief een acht pagina's tellend boekje.


Beeldtechniek: PAL 4:3
Geluid: Dolby 2.0 Stereo
Geen regiocode